Logo

Ontmoet het team

CATHERINE MEGENS

Initiatiefnemer Blauwrijk en Leefstijlcoach

Portret Diana 6

DIANA VAN RIETSCHOTEN

Manager en Leefstijlcoach

C93O5227

AREND VAN RIETSCHOTEN

Trainer Verbindende Communicatie

Via diverse trainersopleidingen heeft hij veel emotionele, cognitieve en communicatieve vaardigheden verworven. Ook is hij geschoold in systeem- en communicatietheorie.
Arend is mede oprichter van cursuscentrum Kasteel De Schans in België en geeft bij Blauwrijk de training Verbindende Communicatie. “Het helpt om alles te vertalen naar de taal van het hart, want het contact gaat niet via woorden.”

Mirjam-Littig

MIRJAM LITTIG

Leefstijlcoach

Marielle-van-Berkom

MARIELLE VAN BERKOM

Leefstijlcoach

Lees meer over Marielle op haar eigen website

Ilse-Staps

ILSE STAPS

Leefstijlcoach en Yogadocente

Lees meer over Ilse op haar eigen website

Hans-Kooijman

HANS KOOIJMAN

kookbeleving en kookworkshops

Dimphy-van-Alphen-1

DIMPHY VAN ALPHEN

Chi Neng Qigong docente

Nadat ik 15 jaar geleden in een flinke burn-out gekomen te zijn kwam ik Chi Neng Qigong tegen. Ik voelde bijna direct een grote uitwerking na het doen van de oefeningen en ben intensief gaan trainen. Mijn gezondheid verbeterde echt opmerkelijk en na anderhalf jaar ging het zo goed met me dat ik besloot om de opleiding tot instructeur te volgen.  In 2012 heb ik de opleiding voor Systemisch Werk (familie opstellingen) afgerond en in 2014 de opleiding ‘Heel de Mens’ tot lichaamsgerichte coach. Ik heb een eigen praktijk ‘Yishi’ en verzorg diverse activiteiten bij Blauwrijk.

Monique-Mizee

MONIQUE MIZEE

Trainer Licht op Rouw

Monique begeleidt mensen sinds 1998 met hun individuele-, relatie- of rouwproces. “In mijn persoonlijk leven ben ik ook door een diep rouwproces gegaan. Het belang van rouwen heb ik ook ervaren en nu kan ik weer voluit een ‘ja’ voelen voor het leven.” Naast het programma bij Blauwrijk werkt Monique ook met groepen bij Kasteel De Schans in België.

Martijn-van-Beek

MARTIJN VAN BEEK

Oprichter van Stichting Voeding Leeft, expert ‘Keer Diabetes2 om’