Blauwrijk

Ontmoet het team

CATHERINE MEGENS

Initiatiefnemer Blauwrijk

FullSizeRender-1

DIANA VAN RIETSCHOTEN

Manager

foto-Maaike

MAAIKE SONNEMANS

Facilitair

foto-Agatha

AGATA MALINOWSKA

Facilitair

Arend-van-Rietschoten

AREND VAN RIETSCHOTEN

Trainer Geweldloos Communiceren

Via diverse trainersopleidingen heeft hij veel emotionele, cognitieve en communicatieve vaardigheden verworven. Ook is hij geschoold in systeem- en communicatietheorie.
Arend is gevestigd op Kasteel De Schans in België en geeft bij Blauwrijk de training Geweldloze Communicatie. “Het helpt om alles te vertalen naar de taal van het hart, want het contact gaat niet via woorden.”

Dimphy-van-Alphen-1

DIMPHY VAN ALPHEN

Nadat ik 15 jaar geleden in een flinke burn-out gekomen te zijn kwam ik Chi Neng Qigong tegen. Ik voelde bijna direct een grote uitwerking na het doen van de oefeningen en ben intensief gaan trainen. Mijn gezondheid verbeterde echt opmerkelijk en na anderhalf jaar ging het zo goed met me dat ik besloot om de opleiding tot instructeur te volgen.  In 2012 heb ik de opleiding voor Systemisch Werk (familie opstellingen) afgerond en in 2014 de opleiding ‘Heel de Mens’ tot lichaamsgerichte coach. Ik heb een eigen praktijk ‘Yishi’ en verzorg diverse activiteiten bij Blauwrijk.

EdwinvanderLinden

EDWIN VAN DER LINDEN

Personal Trainer

Monique-Mizee

MONIQUE MIZEE

Trainer Licht op Rouw

Monique begeleidt mensen sinds 1998 met hun individuele-, relatie- of rouwproces. “In mijn persoonlijk leven ben ik ook door een diep rouwproces gegaan. Het belang van rouwen heb ik ook ervaren en nu kan ik weer voluit een ‘ja’ voelen voor het leven.” Naast het programma bij Blauwrijk werkt Monique ook met groepen bij Kasteel De Schans in België.

Martijn-van-Beek

MARTIJN VAN BEEK

Oprichter van Stichting Voeding Leeft, expert ‘Keer Diabetes2 om’