Logo

Landgoed

Voor Blauwrijk is de natuur een onmisbare bron van vitaliteit en balans in het leven. Wij bieden onze gasten mogelijkheden een gezonde leefstijl (verder) te ontwikkelen. Wij stimuleren de bewustwording en een eigen actieve rol voor gezond zijn en welbevinden.

Blauwrijk biedt vitaliteitsarrangementen met een lange termijn doelstelling. De programma’s laten deelnemers op een leuke en leerzame manier bewust worden van de voordelen van een gezonde leefstijl. Korte losse modules kunnen gekoppeld worden tot één- of meerjarige ‘gezond leven’ trajecten. Zowel voor medewerkers van bedrijven en instellingen als ook voor individuele personen zijn er verschillende mogelijkheden.

Onze gasten zijn altijd ons vertrekpunt. Ieders achtergrond, gezondheidsvraag en doel zijn bepalend voor het opstellen van een eigen programma. Een weg naar een natuurlijk gezonde leefstijl en vooral kwaliteit van leven. De onderdelen beweging, voeding en bewustzijn sluiten aan bij de persoonlijke situatie. Dit alles met het doel een blijvende verandering van gedrag en meer welbevinden.

Blauwrijk! Voor een gezonde geest in een gezond lichaam!