Blauwrijk

Keer Diabetes2 Om

In het Keer Diabetes2 Om Groepsprogramma werkt u in een half jaar tijd naar een structurele leefstijlverbetering. Het begeleidingsteam van Voeding Leeft coacht en begeleidt u hierin op een positieve en inspirerende wijze. Al ruim 100 Deelnemers gingen u voor in de afgelopen drie jaar. Hun ervaring leert dat u al snel verschil ziet en ervaart, met name in uw bloedsuikerspiegel, taille en gewicht. En bovendien in hoe u zich voelt. Alle deelnemers voelden zich vitaler door het Keer Diabetes2 Om Groepsprogramma. Daarnaast keert ruim twee derde van de deelnemers zijn diabetes om.

Brede aanpak
Met de brede aanpak van het Keer Diabetes2 Om Groepsprogramma leert u op een smaakvolle en praktische manier de eetlust en lichamelijke processen onder controle te krijgen. U gaat niet minder eten, maar ánders. Vaak is dat méér en bovendien lekkerder. Naast voeding is zelfregie één van de kernelementen van het Keer Diabetes 2 Om Groepsprogramma. Hoe ga je met jezelf om en hoe maak je keuzes? U wordt zich hiervan bewust -zonder oordeel erop te leggen- en dat zal u vooruit helpen naar die nieuwe leefstijl. Ook is er aandacht voor belangrijke zaken zoals beweging, stress, ontspanning en slaap.

Hoe ziet het Groepsprogramma eruit?
Het Keer Diabetes2 Om Groepsprogramma bestaat uit 5 programmadagen, verspreid over een half jaar.

Om u een vliegende start te laten maken, beginnen we met een start 2-daagse (inclusief overnachting). U leert hierin wat Diabetes type 2 eigenlijk is, hoe uw lichaam precies werkt en wat voeding voor u kan betekenen. Wat werkt wel en wat werkt niet? U krijgt inspiratie en praktische handvatten voor uw nieuwe voedingspatroon. Daarnaast is er veel aandacht voor de rol van voeding in uw leven. Wat voedt u? En hoe heeft dat effect op uw omgeving?

Uitgangspunt van deze 2-daagse is ‘U doet het zelf, maar u bent niet alleen.’ Zowel het begeleidingsteam als de groepsdynamiek ondersteunen u in uw proces.

Na de start 2-daagse volgen 3 terugkomdagen; na 4 weken, 3 maanden na de start en 6 maanden na de start is de laatste dag. Hier wordt zowel gezamenlijk als individueel gekeken naar hoe het is gegaan. Wat gaat er goed of waar loopt u juist tegenaan?

<h3>Korte film van 3 minuten ‘Keer diabetes2 om’</h3>

<h3>Reactie deelnemer Bert Groepsprogramma Keer Diabetes2 Om</h3>

TRAINING KENMERKEN

 • Thema

  Keer Diabetes2 Om (Voeding Leeft)

 • Tijdsduur

  6 maanden, 2 daagse kick-off incl. overnachting

 • Groepsgrootte

  20

 • Leeftijd

  55 tot 70-75 jaar